UX AUDIT – Testiranje uporabniške izkušnje 2017-11-10T10:31:49+00:00

UX (User Experience) Audit pomeni analiziranje spletne strani in testiranje uporabniške izkušnje. Gre za celovit pristop, ki ne temelji le na optimizaciji spletne strani za iskalnike, temveč uporabnike! Ti so namreč tisti, ki določajo vrednost in kakovost vaše spletne strani. Cilj vsake spletne analize je prikazati boleče točke na spletni strani, ki motijo vaše obiskovalce, pa se vi morda tega sploh ne zavedate. Le na tak način lahko povečate konverzijo, prodajo in obisk na vaših spletnih straneh.

Kako poteka testiranje uporabniške izkušnje (UX Audit)?

Na kaj se orientiramo?

Testiranje uporabniške izkušnje - UX Audit

Naš cilj je, da vam prikažemo, kaj na vaši spletni strani najbolj moti vaše obiskovalce in tako skupaj z vami poskušamo izboljšati uporabniško izkušnjo, s tem pa tudi konverzijo na spletni strani.

To dosežemo z poglobljenim testiranjem funkcionalnosti, izgleda in odzivnosti vaše spletne strani. Glede na vašo željo vam pripravimo tudi prenovljen design ali pa vam celovito predelamo spletno stran ter tako povečamo konverzijo.

Kdaj priporočamo UX audit?

  • Kadar si želite povečati prodajo, obiskanost ali učinkovitost vaše spletne strani

  • Kadar želite povečati konverzijo na vaši spletni strani brez da bi plačevali za dodatno oglaševanje, nove funkcionalnosti ali drugo

  • Kadar želite ugotoviti, kaj je potrebno spremeniti, da bi uporabniška izkušnja postala čim boljša

  • Kadar ste pripravljeni na resnico in ponovni re-dizajn vaše spletne strani

Neobvezujoča ponudba

Hitri kontakt

Spletrix je skupina neodvisnih strokovnjakov iz Ljubljane, ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani, njihovo optimizacijo in oglaševanjem že od leta 2007.

  • 031 396 041

  • info@spletrix.si

  • Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana